Transformacion digital en el retail del automobile

Transformación Digital en Concesionarios

La mayoría de los concesionarios en España sabe que su futuro pasa por la digitalización. Esta es la principal conclusión del ‘Índice de Transformación Digital’ presentados días atrás y elaborado por TÜV SÜD junto a Faconauto, patronal que integra las asociaciones de concesionarios oficiales 

GT Digital Consulting en la Setmana del Comerç

GT Digital Consulting col·laborarà en la 2a edició de la Setmana del Comerç,  tindrà lloc del 19 al 25 de març.  Aquesta es una iniciativa, impulsada per la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

CRM

GT Digital Consulting en la XV Jornada del Comerç a Cecot

GT Digital col·labora en la propera Jornada Professional del Comerç que organitza Cecot Comerç; i que es celebrarà el proper dia 6 de Novembre a Terrassa amb el leitmotive #RetailTrends A l’avanguarda del comerç.

Assstencia a la venta y tecnología en la tienda del futuro

El comerç de carrer pot oferir com a element diferencial el contacte personal amb els clients. Parlar amb Assistents Comercials que poden entendre les necessitats per orientar alternatives, tendències amb informació actualitzada en suport al procés de compra.

De la realidad aumentada a los robots, hacia la tienda del futuro.

Amb l’avenç de les noves tecnologies, els hàbits de compra tradicionals estan canviant. El consumidor d’avui esta molt informat, esta híper-connectat i es mou pels diferents canals. El canvi en els seus hàbits de compra i la manera en què es relaciona han fet que el sector retall estigui canviant ràpidament i s’enfronti a nous reptes als quals haurem de donar resposta.

Anti-showrooming y Amazon

Amazon va obtenir recentment una patent per prevenir la pràctica del «showrooming». El “showrooming” es una practica que consisteix en el fet que visitar la botiga física per conèixer el producte, provar-lo i és clar mirar el preu, per després finalitzar la compra en línia a través del nostre Smartphone o tauleta.