FLICK HOCKEY. Cupons Indústria 4.0

En el marc d’ Ajuts que concedeix ACCIO a la Innovació FLICK HOCKEY desenvolupa un Estudi per a la Implantació d’un Sistema de Integració Horitzontal de dades amb Proveïdors.

FLICK HOCKEY al llarg de la seva trajectòria es significa per ser una empresa dinàmica i innovadora en el sector, sent un referent mundial en el canal online. Defineix una estratègia de creixement i competitivitat abordant nous reptes a partir d’orientar un nou model de relació amb Proveïdors

GT Digital Consulting, assessor acreditar per ACCIO presenta un marc que pretén buscar l’impuls tecnològic per l’intercanvi de dades amb fabricants, proveïdors i marques, ampliant la capacitat logística per arribar de forma massiva i personalitzada als clients.

Aquests Cupons a la innovació en la modalitat indústria 4.0 tenen per objectiu la concessió d’ajuts per la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 per millorar els productes, els serveis o els processos de l’empresa.

Expedient: BOIND19-1-0018

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *